Etter en kjempekveld i går så er vi klare for en ny grillings – Vi har fortsatt 20 duer igjen som skal grilles, denne gangen så gjør vi det veldig enkelt, rikelig med Erling sitt viltkrydder kjøpt på Rema – Det som er fint med litt større grillingser er at det blir «rester» som kan tiltredes også dagen etter – Blomkålgratengen med gulrøtter, ost, skinkestrimler og sprøstekt bacon sammen med stekte amadine poteter var tilbehøret denne gangen.
Vi anbefaler å marinere duene, med kun krydder så ble det litt «tørt» – med en god marinade så blir kjøttet mer saftig, men smaken er fortsatt helt konge
Når søndagen nærmer seg mot slutten er naboens litt slitne – vi har hatt en aktiv helg med mye god mat og mange gode samtaler, men det tar på… det er slitsomt å spise mye mat og ha det morsomt :). Vi planlegger ukas meny og som det ser ut nå så blir det nok grillet svinesteik på fredag – den skal nok rotisserie ( den som snurrer rundt over grillen) grilles på indirekte varme. Vi gleder oss allerede, hmmm lurer på hvem vi skal invitere til helgas grillingser.. Ha en fin start på uken, og sommeren er nå på full fart inn i kropp og sjel her på den lille øya sør i Norge…
Siste kommentarer