19. mai 2013 · 2 comments · Categories: Grillmat

I dag har det vært en knall dag – gutta i naboens har vært og sett på avslutningen på premier league og damene har vært en tur i skogen. En fin oppladning til kveldens grillings. Kylling har vi hatt på grillen i mange varianter – nå skal en Tandoori variant prøves. Oppskriften kommer fra en av de andre naboene og vi gleder oss virkelig.

IMG_0376

Du trenger (6 personer):

6 kyllingfileter

2 beger mager yoghurt

2 ss tandoorikrydder

3 fedd hvitløk, presset

2 cm frisk ingefær, revet

2 grønne chili, finmost

Presset sitron

Salt og Pepper

20130519_201712

Bland alle ingrediensene sammen til en fin marinade. Lag et snitt i filetene slik at marinaden trekker inn. Sett i kjøleskapet over natten.

Serveres med villris, nanbrød (kan kjøper i matbuttikker), friske grønnsaker etter smak.

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Yes denne kan vi like

  2. Kjempegod kylling 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *