Laks på grillen – med paprika og vårløk
Hva er bedre enn å bruke en fisk som kan koste 39.90 per kg (hel laks på ICA) og som smaker helt fortreffelig. En glad laks på grillen er både sunt og smaker godt. Det fine med laks er at du kan virkelig ta din kreativitet i bruk – alt kan prøves og vi bruker sjelden samme oppskrift. Her kan man virkelig briljere – det å bruke forskjellig type oster fungerer helt utmerket
En rask og enkel lakse grillings….
En hel lakseside
1 rød paprika
1 gul/ orange paprika
Vårløk
Sitronskiver
Tips: Dersom du opplever at laksen eller annen fisk sitter fast i folien når du har den på grillen, så kan det være lurt å legge bakepapir på folien før du legger fisken på.
Legg laksen på folien. Ha salt eller fiske-krydder på laksen. Skjær paprika og vårløk i små biter. Fordel den jevnt over laksen. Kutt opp noen sitronskiver og legg oppå fisken.
Pakk den godt inn og legg den på grillen. Bruk gjerne indirekte grilling (tar noe lenger tid). Laksen er ferdig når skivene deler seg.
Siste kommentarer